9-3-2019 | Expo Assen | 20.30 – 3.30 | 18+

We are 90’s is een samenwerkingsverband tussen Real Events en de Expo Assen. Deze feesten vinden regelmatig plaats in de Expo Assen.

TICKETS :

ACTIE: koop 11 en betaal er tien!

REGULAR

1 Regular ticket € 22,50
11 Regular tickets € 225,00

Bestel nu!

Line up

Twenty 4 Seven
Twenty 4 Seven
Twenty 4 Seven is een Nederlands danceproject dat vooral in het begin van de jaren negentig enkele grote hits had.
Mental Theo
Mental Theo
Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.
Party Animals
Party Animals
De Party Animals is een Nederlandse houseband die in de tweede helft van de jaren 90 enkele grote hits scoorde. In de jaren 90 produceerden de Party Animals voornamelijk happy hardcore, later verschoof dit naar hardcore house
Paul Elstak
Paul Elstak
DJ Paul Elstak, is een Nederlandse hardcore-dj, producer en labeleigenaar. Hij verwierf landelijke bekendheid door zijn happy-hardcorehits uit 1995 en 1996.
QMusic - Het Foute Uur
QMusic - Het Foute Uur
In navolging van het succesprogramma op Qmusic, is het Foute Uur ook Live te beleven. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live!
Nelson
Nelson
Nelson Petter (1977) staat al ruim 2 decennia lang tijdens verschillende nationale en internationale festivals en events achter de draaitafels. Met ruim 20 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland kan de DJ zich gerust allround noemen.

Koop nu je tickets!

Kies hieronder jouw evenement en tickets om te bestellen!

WE ARE 90’S